جستجو :
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَن صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَ في كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَليلاً وَ عَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً
امروز: ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر


 
  • پیام به یادوارۀ شهدای گمنام جامعۀ اطلاعاتی استان اصفهان
  • درس اخلاق؛ انسان در قرآن، جلسۀ دوازدهم: انسان، حامل امانت الهی
  • پيام تسلیت در پى شهادت حجت‌الاسلام والمسلمين سيدحسن نصرالله
  • پیام در پی جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در لبنان
  • پيام تسلیت در پی حادثۀ اندوهبار معدن طبس
  • پيام تسلیت به مناسبت ارتحال حضرت آيت‌الله محفوظى«رضوان‌الله‌عليه»
  • پیام خطاب به حضرت آیت‌الله العظمى شبيرى زنجانى«دامت‌بركاته‌الشّريف»
  • پیام به نشست نکوداشت علّامۀ مجلسی«قدّس‌سرّه‌الشّریف»
  • درس اخلاق؛ انسان در قرآن، جلسۀ یازدهم: هدف از خلقت انسان(5)

  • -->

    بیانات معظّم‌له در آیین تجلیل از اساتید حوزۀ علمیّۀ اصفهان - 10/2/1394

    آیین تجلیل از اساتید حوزۀ علمیّۀ اصفهان، با حضور و سخنرانی مرجع عالیقدر حضرت آیت‌الله‌العظمی مظاهری«مدّظلّه» در در مدرسۀ صدر برگزار شد.

    حضرت آیت‌الله‌العظمی مظاهری در این مراسم با تبریک موالید با برکت ماه رجب، بزرگداشت مقام معلّم و استاد را بسیار ارزنده توصیف کرده و خاطرنشان ساختند: مقام و منزلت معلّم به قدری والاست که قرآن‌ کریم، خداوند متعال را معلّم اخلاق بشریت برمی‌شمرد و بعد از آن، انبیاء گرامی و اوصیای ایشان را معلّم آموزشی و پرورشی انسان‌ها می‌داند.

    ایشان در بیان فضائل تعلیم و تعلّم، تصریح کردند: طبق برخی از روایات، تعلیم و تعلّمی که برخاسته از تعقّل باشد و به تفکّر بینجامد، از هفتاد سال عبادت، برتر و ارزشمندتر است.

    حضرت آیت‌الله‌العظمی مظاهری، دو عنصر اخلاص و تقوا را لازمۀ ثمربخشی حرکت یک معلّم دانسته و افزودند: اگر یک استاد یا یک معلم، هدف متعالی خود از تعلیم و تعلّم را صرفاً رضای خداوند متعال و ترویج دین خدا قرار دهد و در مراعات تقوا و تهذیب‌نفس نیز کوشا باشد، حتماً تعلیم و تبلیغ او اثرگذار خواهد بود و می‌تواند انسان و جامعه را بسازد.

    ایشان در این زمینه، سازندگی روحی و معنوی را مهمترین وظیفۀ یک معلّم برشمرده و اظهار داشتند: طبق تأکید قرآن‌کریم، اگر کسی بتواند، یک نفر را بسازد و او را از خطر انحراف و سقوط نجات دهد، مثل این است که همۀ دنیا را زنده کرده باشد.

    حضرت آیت‌الله‌العظمی مظاهری با تأکید بر اهمیت مضاعف رعایت تقوا توسط اساتید و مدرسین حوزه، اظهار داشتند: اساتید گرامی باید متخلّق به اخلاق الهی باشند و در ضمن تدریس، رعایت تقوا و اهتمام به اخلاق را به طلّاب علوم دینی گوشزد کنند و جلسۀ درس آنان، علاوه بر تدریس علمی، باید حاوی نکات درس‌آموز و پندآموز اخلاقی باشد.

    ایشان در این زمینه تأکید کردند: ورود صحبت‌های بیهوده و گناهان زبانی نظیر غیبت، تهمت، خودنمایی و سیاست‌بازی در تدریس، آن درس را بی‌برکت و بدون نتیجه می‌کند.

    حضرت آیت‌الله‌العظمی مظاهری با بیان اینکه گفتار و رفتار اساتید بر شاگردان اثر می‌گذارد، افزودند: همانطور که ظاهر استاد و نحوۀ بیان درس در شاگرد اثرگذار است، تقوا و تهذیب‌نفس او به مراتب تأثیر بیشتری بر شاگردان دارد و اگر مطالب علمی از دل پاک استاد بر زبان او جاری شود، قطعاً دل و روح شاگرد را صفا می‌بخشد.

    ایشان در این باره افزودند: التزام عملی یک استاد به اخلاق و اخلاقیّات، وجاهت و جاذبۀ خاصی به استاد می‌بخشد و باعث بهره‌گیری علمی و اخلاقی شاگردان از آن استاد خواهد شد.

    حضرت آیت‌الله‌العظمی مظاهری تسلط علمی بر درس را برای یک استاد ضروری خوانده و تصریح کردند: موفقیت علمی اساتید، مرهون تسلّط علمی آنها بر درس و مطالعه و تحقیق جدی است و بزرگان حوزه‌های علمیّه همواره بر این امر مهم، اهتمام داشته‌اند.

    حضرت آیت‌الله‌العظمی مظاهری در پایان بیانات خود، اساتید و مدرسین حوزه‌های علمیّه را به رعایت هر چه بیشتر نظم نیز فراخوانده و افزودند: اساتید گرامی باید هم خود منظّم باشند و هم شاگردان و طلّاب را به رعایت نظم وادار سازند تا تلاش علمی آنها به نتیجه برسد./پایان خبر

     

    گزارش تصویری

    =============================

    =======================

    بیانات معظّم‌له در آیین تجلیل از اساتید حوزۀ علمیّۀ اصفهان - 10/2/1394 

    بیانات معظّم‌له در آیین تجلیل از اساتید حوزۀ علمیّۀ اصفهان - 10/2/1394

    بیانات معظّم‌له در آیین تجلیل از اساتید حوزۀ علمیّۀ اصفهان - 10/2/1394

    بیانات معظّم‌له در آیین تجلیل از اساتید حوزۀ علمیّۀ اصفهان - 10/2/1394

    بیانات معظّم‌له در آیین تجلیل از اساتید حوزۀ علمیّۀ اصفهان - 10/2/1394

    بیانات معظّم‌له در آیین تجلیل از اساتید حوزۀ علمیّۀ اصفهان - 10/2/1394

    احکام
    اخلاق
    اعتقادات
    اسرار حج
    مناسک حج
    صوت
    فيلم
    عکس

    هر گونه استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع می باشد.
    دفتر مرجع عاليقدر حضرت آية الله العظمى مظاهری «مدّظلّه‌العالی»
    آدرس دفتر اصفهان: خيابان عبد الرزاق – کوی شهيد بنی لوحی - کد پستی : 99581 - 81486
    تلفن : 34494691 -031          نمابر: 34494695 -031
    آدرس دفتر قم :خیابان شهدا(صفائیه)- کوی ممتاز- کوچۀ شماره 1(لسانی)- انتهای بن‌بست- پلاک 41
    تلفن 37743595-025 کدپستی 3715617365