جستجو :
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَن صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَ في كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَليلاً وَ عَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً
امروز: ۱۴۰۳ شنبه ۱ دي


 
  • پیام به چهاردهمین دورۀ جشنوارۀ علّامۀ حلّی«قدّس‌سرّه‌‌الشّریف» حوزه‌های علمیّۀ استان اصفهان
  • پیام به یادوارۀ شهدای گمنام جامعۀ اطلاعاتی استان اصفهان
  • درس اخلاق؛ انسان در قرآن، جلسۀ دوازدهم: انسان، حامل امانت الهی
  • پيام تسلیت در پى شهادت حجت‌الاسلام والمسلمين سيدحسن نصرالله
  • پیام در پی جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در لبنان
  • پيام تسلیت در پی حادثۀ اندوهبار معدن طبس
  • پيام تسلیت به مناسبت ارتحال حضرت آيت‌الله محفوظى«رضوان‌الله‌عليه»
  • پیام خطاب به حضرت آیت‌الله العظمى شبيرى زنجانى«دامت‌بركاته‌الشّريف»
  • پیام به نشست نکوداشت علّامۀ مجلسی«قدّس‌سرّه‌الشّریف»

  • -->

    پیام به مناسبت افتتاح مؤسّسۀ نهج‌البلاغه در اصفهان - 17/3/1394

    بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

     

    پیام به مناسبت افتتاح مؤسّسۀ نهج‌البلاغه در اصفهاناکنون که با اهتمام جمعی از اصحاب فضل و فضیلت، «مؤسّسۀ نهج‌البلاغه» در اصفهان، بنیان گذارده می‌شود، ضمن اظهار مسرّت از این اقدام شایسته از همۀ دست‌اندرکاران محترم، قدردانی می‌نمایم و از خداوند تعالی مسألت می کنم که این حرکت پسندیده را با لطف عمیم و توفیق عالیۀ خود، قرین فرماید و آن را وسیلۀ مبارکی برای نشر و بسط معارف والا و تعالیم حیات‌بخش کتاب شریف نهج‌البلاغه قرار دهد.

    در پیرامون این کتاب مقدّس که به راستی «اخ‌القرآن» نام گرفته است چه می‌توان گفت، جز اظهار عجز و ناتوانی؟ بیان و زبان ما، بسی قاصرتر و بی‌مایه‌تر از آن است که قدرت توصیف اقیانوس ناپیدا کرانۀ نهج‌البلاغه را پیدا کند. عبارات والا و کلمات حکیمانۀ این کتاب عالیقدر، از قلۀ با عظمتی صادر شده که «يَنْحَدِرُ عَنِّي‏ السَّيْلُ‏ وَ لَا يَرْقَى إِلَيَّ الطَّيْرُ» است، سیل علوم و معارف از دامن کوهسار آن جاری است و مرغان بلند پرواز اندیشه‌ها، هیچ‌گاه به بلندای ارزش آن، قدرت پرواز نخواهند یافت. کتاب شریف نهج‌البلاغه، حاوی سخنان با عظمتی است که فهم و حمل آن جز برای بندگان با ایمانی که قلب آنان آزموده شده باشد، ممکن نیست و ظرفیّت پذیرش و فراگیری آن، تنها در سینه‌های امانت‌پذیر و خردهای بردبار، حاصل می‌شود: «إِنَ‏ أَمْرَنَا صَعْبٌ‏ مُسْتَصْعَبٌ لَا يَحْمِلُهُ إِلَّا عَبْدٌ مُؤْمِنٌ امْتَحَنَ اللَّهُ قَلْبَهُ لِلْإِيمَانِ وَ لَا يَعِي حَدِيثَنَا إِلَّا صُدُورٌ أَمِينَةٌ وَ أَحْلَامٌ‏ رَزِينَةٌ».

    امّا با همۀ این جهات، باید تلاش وافر و جهد فراوان خود را به کار گیریم تا به فرمودۀ آن امام متّقین و امیرمؤمنین«صلوات‌الله و سلامه‌علیه و علی‌اولاده‌المعصومین»، اگر توانایی دستیابی به مقام و کلام او را نداریم، امّا او را که امام و ولیّ و رهبر و مراد و مقتدا و معشوق و محبوب ماست، یاری دهیم: «أَلَا وَ إِنَّكُمْ‏ لَا تَقْدِرُونَ‏ عَلَى ذَلِكَ وَ لَكِنْ أَعِينُونِي بِوَرَعٍ وَ اجْتِهَادٍ وَ عِفَّةٍ وَ سَدَادٍ». التزام و اهتمام به پرهیزکاری و مجاهدت و پاکدامنی و راستی، همان خصلت‌های والا و فضیلت‌های انسان‌سازی است که امام علی«سلام‌الله‌علیه» را از سوی ما یاری خواهد بخشید.

    اگر مؤسّسۀ نهج‌البلاغه بتواند با برنامه‌ریزی متقن و تلاش پیگیر، از راه تعلیم و ترویج معارف حیات‌بخش نهج‌البلاغه، این فضیلت‌های درخشان را در عمق جان نسل حق‌جو و تکامل‌طلب جوان، بنشاند و اگر این مؤسّسه، توفیق یابد تا تعالیم متنوّع و متکثّر نهج‌البلاغه را که تأمین کنندۀ سعادت انسان در همۀ ابعاد فردی، اجتماعی، سیاسی، عقیدتی و عاطفی اوست، در سطوح مختلف جامعه اعمّ از حوزه ودانشگاه و آموزش و پرورش و خانه و مسجد و اداره و بازار، ترویج و بلکه نهادینه سازد و بالأخره اگر این مؤسّسه، به فضل الهی، چراغ فروزان و هدایت‌بخش نهج‌البلاغه را در دل‌های جویندگان حق و تشنگان حقیقت روشن سازد، بی‌تردید، به اوج نقطۀ توفیق دست یافته است و رسالت و مسئولیّت خود را اداء ساخته است.

    لطف ویژۀ پروردگار مهربان و دعای مستجاب حضرت بقیّة‌الله‌الأعظم«ارواحنافداه» بدرقۀ راه شما عزیزان و مایۀ خیر و مبارکی این مؤسّسه باد.

    والسّلام علیکم و رحمة الله و برکاته

    حسین المظاهری

    19 / شعبان / 1436

    17/خرداد/1394

    آرشيوچاپ
    احکام
    اخلاق
    اعتقادات
    اسرار حج
    مناسک حج
    صوت
    فيلم
    عکس

    هر گونه استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع می باشد.
    دفتر مرجع عاليقدر حضرت آية الله العظمى مظاهری «مدّظلّه‌العالی»
    آدرس دفتر اصفهان: خيابان عبد الرزاق – کوی شهيد بنی لوحی - کد پستی : 99581 - 81486
    تلفن : 34494691 -031          نمابر: 34494695 -031
    آدرس دفتر قم :خیابان شهدا(صفائیه)- کوی ممتاز- کوچۀ شماره 1(لسانی)- انتهای بن‌بست- پلاک 41
    تلفن 37743595-025 کدپستی 3715617365